АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Среда
24.04.2024
07:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » 2011 » Октябрь » 10

Надання фракції КПУ автомобіля Toyota Camry для особистих потреб її керівництва – справжній доказ «справжньої опозиційності» комуністів. У цьому переконаний заступник голови Української народної партії Володимир Шовкошитний.

«Новий автомобіль – лише вершина айсбергу вдячності олігархічної більшості своїм маріонеткам з Комуністичної партії України», – переконаний політик. Він наголосив, що «апарат парламенту ощасливив лише фракцію КПУ, а решта нових автомобілів закріпили за парламентськими комітетами, що є зрозуміло і потрібно для нормальної роботи депутатів», повідомили у прес-службі політсили.

Він наголосив, що «комуністи несуть пряму відповідальність за діяльність теперішньої влади, без фінансування якої вони вже не спроможні існувати». «Петро Симоненко, який проживає у віп-особняку, їздить на віп-авто і вдягнений у віп-костюм, вже не здатний переконати навіть своїх виборців, що КПУ відстоює інтереси робітників, а не своїх фінансистів-олігархів», – підсумував Володимир Шовкошитний.

Нагадаємо, Компартія – єдина із фракцій Верховної Ради отримала від апарату парламенту новий автомобіль для своїх потреб Toyota Camry. З решти закуплених в 2010 році 17 автомобілів Toyota Camry 1 - використовується для об ... Читать дальше »
АВТОНОВИНИ | Продолжение | Комментарии (0)


«Европротокол» дает официальное право украинским водителям разобраться с ДТП самостоятельно. Но, чтобы после ДТП обойтись без вызова сотрудников Госавтоинспекции, украинским водителям придется потратить немало денег, нервов, а еще надеяться на удачу

Об этом сообщает ТСН.

... Читать дальше »



Авария года. Звучит, конечно же, громко, но так и есть. В Киеве редко когда увидишь аварию с двумя маршрутными такси, наполненными пассажирами, автобусом и еще парой легковушек. Именно так случилось на этот раз. Причем, на правом берегу столицы, который считается куда безопаснее. Жуткое ДТП произошло сегодня утром на Чоколовском бульваре в районе Караваевых Дач. 10 человек в больнице, пострадали две легковушки, автобус и две маршрутки. Это самая масштабная авария за этот год. Предварительно установлено, что водитель крупногабаритного автобуса «Неоплан», двигавшегося со стороны Севастопольской площади, не справился с управлением, врезался в маршрутку, которая остановилась на красный свет. Маршрутка от мощного удара влетела в легковушку «Фольксваген Поло», та — в «Ниву», «Нива» — еще в одну маршрутку.

Ранее сообщалось, что серьезная авария произошла вчера на Харьковской площаде. В частности, на Днепровской Набережной в направлении проспекта Бажана сотрудники ГАИ заметили автомобиль Daewoo Nubira, который явно превышал скорость – инспекторы подали сигнал об остановке, однако водитель требование проигнорировал и продлил движение, передает УНИАН. После этого, водитель, не снижая скорости, выехал на Харьковскую площадь, где на полном ходу врезался ... Читать дальше »


Увійти
Пошук
Календар
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024