АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Пятница
29.03.2024
06:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » 2011 » Сентябрь » 28

Уряд затвердив звернення до СОТ щодо підвищення ввізного мита на автомобілі з 10% до 25%. Якщо це відбудеться, вартість імпортних автомобілів зросте на 10-13%.

Як повідомляє Коммерсант-Украина, автомобілі стали першою товарною групою, стосовно якої Україна вестиме переговори з членами СОТ про перегляд умов імпорту. Чинне зараз 10-процентне мито пропонується збільшити до 25% - тобто до того рівня, який був до вступу країни в організацію. За словами джерела видання у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ), рішення звернутися до СОТ з вимогою переглянути ставки вже прийнято Кабміном.

На підвищенні ввізних мит наполягали автовиробники. "Ми отримали від них пропозицію, проаналізували її і вирішили почати консультації з членами СОТ", - відзначив чиновник. За його словами, у МЕРТ вже підготували відповідний пакет документів і відправили його до Кабміну, який представить аргументацію до секретаріату СОТ. Втім, у Всеукраїнській асоціації автоімпортері ... Читать дальше »

АВТОНОВИНИ | Продолжение | Комментарии (0)



Міністерство інфраструктури України пропонує підвищити з 1 січня 2012 року чинні ставки акцизного збору на бензини і дизельне паливо до 200 євро/т та 120 євро/т відповідно.

Про це говориться в листі за підписом першого заступника міністра Мінінфраструктури Костянтина Єфименка на адресу глави Мінфіну Федора Ярошенка.

У листі наводиться розрахунок, згідно з яким ріст акцизів дозволить отримати додатково 4,36 млрд грн до бюджету, додаткові надходження будуть спрямовані на збільшення фінансування автодорожнього комплексу України.

Окрім різкого збільшення акцизу на дизельне паливо, Мінінфраструктури пропонує уніфікувати цю ставку, тоді як з 2007 року в Україні діє диференційована ставка акцизного збору залежно від вмісту сірки.

У зв'язку з цим ріст акцизу на високосірчасті марки дизпалива може скласти 33%, тоді як на низькосірчасті види марок Євро-4 і Євро-5 - в чотири рази або на 300%.

На сьогодні в Україні найпопулірнішою маркою є Євро-4 (близько 70% ринку), у зв'язку з чим збільшення податкового навантаження продиктує зростання цін для кінцевих споживачів у розмірі близько 75 коп./л. ДП марки Євро-2, що переважно імпортується з Росії і в основному використовується п ... Читать дальше »


Показанный ранее в Женеве прототип Bugatti Galibier обещающий стать самым дорогим седаном в мире все же оставил неудовлетворенным руководство компании. Руководитель бренда Вольфганг Дюрхаймер сообщил, что на данный момент начался новый этап в процессе разработки внешности серийной модели, при этом окончательный вариант дизайна руководитель Bugatti намерен представить совету директоров концерна Volkswagen до начала рождественских праздников.

По словам Дюрхаймера 

... Читать дальше »


Автомобиль под управлением нетрезвого водителя "залетел" на яблоню и завис на высоте свыше 2 метров от земли.

Как сообщил УНИАН пресс-секретарь Уп ... Читать дальше »



Взрыв прогремел возле автомобиля предпринимателя из Славянска, Донецкой области
При взрыве никто не пострадал.

В понедельник, 26 сентября, в Славянский горотдел милиции обратилась директор местного предприятия. Она рассказала о том, что водитель-охранник обнаружил под ее автомобилем, стоящим напротив админздания ОАО, барсетку, в которой были видны провода. Сотрудник откинул опасную находку в сторону.

Прогремел взрыв, в результате чего были повреждены фасад здания и три оконных проема. По данному факту возбуждено уголовное дело по части 4 статьи 296 УК Украины (хулиганство, совершенное с применением предмета, специально приспособленного или заранее приготовленного для нанесения телесных повреждений).



«Героїчне» підняття позашляховиків на найвищі вершини Горган в рамках «Gorgan Trophy'11» (участь в котрому бере молодший син Президента України) коштуватимуть 10 років порушеного екологічного балансу», - заявив vezha.org член Центрального Проводу Української народної партії, голова управи Івано-Франківської обласної організації УНП Дмитро Чуйко.

Тож, за його словами, «УНП вимагає від прокуратури відкрити кримінальну справу за фактом проведення ралі на території карпатського заповідника національного значення «Горгани» та не допускати подібного в майбутньому».

«Як і під час ралі поліськими заповідниками, джипінг в карпатських «Горган ... Читать дальше »


Увійти
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024