АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Четверг
28.03.2024
16:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » 2016 » Декабрь » 05

Кременчуцький автозавод розкрив подробиці, що стосуються нового сімейства середньотоннажних вантажівок.

Минулого тижня стало відомо, що ПАТ «АвтоКрАЗ» розробляє перспективну лінійку моделей, які отримають кабіну від вантажівки Renault Kerax. Однак ніякої інформації про цю модель не було: Кременчуцький автозавод обмежився лише публікацією єдиного знімка.

І ось - обіцяні подробиці. Вантажопідйомність КрАЗ-5401Н2, складе 6 тонн. Таким чином, середньотонажна вантажівка прийде на зміну техніці марки ЗІЛ (яка давно не випускається), а також складе конкуренцію численним закордонним аналогам.

Шасі може мати коротку і довгу бази, притому короткобазове виконання - буде довжиною всього 6 метрів, щоб таку машину було зручно використовувати для внутрішньоміських перевезень. Надбудови можуть бути самими різними: від промтоварного фургона до сміттєвивізної установки.

Під відкидною кабіною Renault ховається 1 ... Читать дальше »

АВТОНОВИНИ | Продолжение | Комментарии (0)

Дослідники з Кембриджського університету працюють над розробкою нового виду акумуляторів - літій-оксігенових. Їх ємність буде в 10 разів перевищувати ємність літій-іонних батарей.

Цей винахід здатний усунути один істотних недоліків електромобілів - малий запас ходу. Таким чином, якщо сьогодні на одному заряді електромобіль може подолати близько 400 км, то через якийсь час цей показник збільшиться до 4 тисяч км.

... Читать дальше »


Найближчим часом на дорогах національного і міжнародного значення з'явиться дорожня патрульна поліція, яка буде сформована на базі Департаменту патрульної поліції України.

Набір в дорожню поліцію планують почати в грудні-січні, повідомили в МВС.

Патрулі будуть працювати на ділянках траси, де зафіксовано найбільший рівень ДТП. Дорожня поліція буде забезпечувати всі стаціонарні пости (понад 70), які є на території держави.

Формування Дорожньої патрульної поліції буде відбуватися в 2 етапи. Перший етап - це траси міжнародного значення. Відповідно, в структурах управління патрульної поліції будуть створені роти і батальйони дорожньої патрульної поліції, які будуть працювати безпосередньо на цих ділянках.

Безпека на трасах регіонального значення будуть забезпечувати поліцейські групи реагування, які створюються в регіонах. В їх обов'язки будуть входити - забезпечення безпеки, реагування на виклики "102" ... Читать дальше »


Китайський стартап Weltmeister, що зараз працює над серією електрокарів і споруджує завод за мільярд доларів, оскандалився тим, що "злизав" рендери своїх майбутніх машин з фотографій давнього японського авто.

Як передає Motor, особливу увагу привернув рендер електричного кросовера Weltmeister з електричною силовою установкою. При детальнішому вивченні з'ясувалося, що картинка машини – це просто перероблений концепт Mitsubishi Outlander Concept-S, що демонструвався у 2014 році на авто шоу в Парижі.

... Читать дальше »


Увійти
Пошук
Календар
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024