АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Четверг
28.03.2024
21:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » 2016 » Декабрь » 07

... Читать дальше »

АВТОНОВИНИ | Продолжение | Комментарии (0)

Серед вживаних автомобілів українці найчастіше купували в Європі Renault Megane.

З початку року українці купили 1931 автомобілів Renault Megane, підрахували в Укравтопромі. Середній вік найпопулярнішого авто - 5 років.

За цей період, за даними Укравтопрому, в Україну ввезли 13 247 вживаних легковиків. Це на 3% більше, ніж торік.

Майже 1,2 тис. українців купили Volkswagen Passat. Середній вік - 4 роки. Skoda Octavia із середнім віком 5 років придбали 679 покупців. У першу десятку потрапили також Opel Astra, Volkswagen Golf, Renault Scenic, Opel Insignia, Mercedes-Benz E, Skoda Fabia.

Серед найстарших машин, які ввозили протягом ... Читать дальше »


Міністерство юстиції України планує внести зміни до закону "Про органи і осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень та рішень інших органів", які дозволять позбавляти боржників водійських прав і ліцензій.

Про це заявив заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Сергій Шкляр, повідомляє UBR.

"Наприклад, у нас передбачено лише одне особистісне обмеження по боржниках – заборона на виїзд за кордон. В Ізраїлі та Франції в разі несплати тих же аліментів, боржнику можуть призупинити дію ліцензії або водійських прав", – зазначив він.

Як розповів Шкляр, на момент підготовки і прийняття закону подібні жор ... Читать дальше »


До сих пір в колах автолюбителів гуляють жарти щодо сумнівної надійності і комфорту «французів». Однак статистика продажів нових машин В- і С-класу останніх років говорить про зворотне. Давайте порівняємо популярні хетчі Renault Megane і Сitroen C4, і спробуємо дізнатися причини їх популярності.

Актуальні в Україні генерації обох машин - довгожителі ринку, з якими наші споживачі познайомилися понад 5 років тому. Чи залишилися у хетчбеків ще секрети?

У владі стилю

Третє покоління Renault Megane офіційно представили в 2008 році, тоді ж машина надійшла в продаж. Крім 5-дверного хетча в лінійці представлені 3-дверний хетчбек, універсал і купе-кабріолет. Зараз в автосалонах виставлений пострестайлінговий варіант 2012 року. На Франкфуртському ... Читать дальше »


А

Перші автомобілі бренду Renault з новим трициліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом вже знаходяться в дилерській мережі.

СИЛОВИЙ АГРЕГАТ, ЯКИЙ ПОКЛИКАНИЙ ДОКОРІННО ЗМІНИТИ РИНОК

У невеликому корпусі двигуна вміщаються надсучасні технології. Результат абсолютно нового конструкторського рішення Renault, цей трициліндровий бензиновий турбодвигун об'ємом 898 см3 повністю виконаний з алюмінію.

Фахівці компанії Renault по двигунах мали чітке завдання на етапі розробки: використати всі можливі способи для підвищення задоволення від керування, при цьому знизити експлуатаційні витрати за рахунок низької витрати палива. Завдяки турбіні з дуже низькою інерційністю (найнижчою на ринку) разом з фазорегулят ... Читать дальше »


Увійти
Пошук
Календар
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024