АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Четверг
18.04.2024
03:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » АВТОНОВИНИ

Стресс и нервы во время движения в плотном потоке знакомы всем автовладельцам.

Но американский журнал Motor Trend решил опросить автомобилистов, чтобы выяснить, что больше всего раздражает водителей на дорогах.

Исследование получилось достаточно масшт ... Читать дальше »

АВТОНОВИНИ | Продолжение | Комментарии (0)

 
Ассоциация автопроизводителей Украины «УкрАвтоПром» обратилась с заявлением в Министерство экономического развития и торговли Украины с инициативой проведения специального расследования по импорту в Украину легковых автомобилей. Об этом сообщили в пресс-службе Ассоциации «УкрАвтоПром».


В сообщении отмечается, что в частности, «УкрАвтоПром» просит провести спецрасследование по импорту в Украину легковых автомобилей с объемом двигателя от 1000 куб. см до 1500 куб. см и от 1500 куб. см до 2200 куб. см, кото ... Читать дальше »


 В пятницу заработает 34 стационарных постов ГАИ.


С 10 июня в 17 областях Украины возобновится работа стационарных постов дорожно-патрульной службы.

Всего Министерство внутренних дел планирует возобновить работу 34 постов ГАИ по всей стране. Внутриведомственным протоколом уже установлено, что пост ДПС ГАИ - это место несения службы нарядами ДПС, оборудованное специальными служебными помещениями, оснащенное техническими и специальными средствами, инженерными и иными сооружениями, а также территории, закрепленная за ними.
... Читать дальше »


 

Роскошный родстер BMW Z4 получил тюнинг-пакет от ателье 3D Design. Тюнеры предлагают как внешние так и внутренние доработки авто. Во внешнем виде мастера добавили: передний и задний спойлеры, широкие боковые пороги и карбоновый диффузор, сообщает ukrhome.net 

  
Місце машини зайняли популярні гаджети.

Молодці німці все частіше відмовляються від автомобілів, віддаючи перевагу iPhone і iPad.

Згідно з результатами дослідження, яке було проведено серед німецької молоді, 40% міських жителів уже не потребують автомобілі, а кількість молодих водіїв, які купують новий автомобіль, скоротилася вдвічі.

Це пояснює не тільки пристрастю молоді до дорогої електроніки, а й рядом важливих чинників. Так, водії багато часу проводять в пробках і в пошуку місць для паркування, в той час як громадський транспорт у Німеччині покращується з кожним днем.

У зв'язку з такою зміною поглядів клієнтів, багато виробників, серед яких Peugeot, починають здавати автомобілі в оренду, щоб користувачі могли звикнути до транспортного засобу, після чого захотіли його купити




Всупереч прогнозам експертів, гальмування росут цін на бензин не відбулося. У травні паливно-мастильні матеріали подорожчали на 2,5%, а з початку року - на 29,2%.

"Зараз ми бачимо, що зростання цін на бензин зупинилося. Однак поки ми не тільки не очікуємо корекції його вартості, але й, навпаки, вважаємо, що до кінця місяця світові ціни на нафту виростуть з 115 дол. до 130-150 дол. за барель, а це викличе нове підвищення цін на бензин на українському ринку", - прогнозує заступник директора аналітичного центру "Психея" Геннадій Рябцев.

Варто також додати, що український уряд запропонував Верховній Раді з 2012 року підвищити акциз на бензин на 50%, або на 66 євро/тонна по порівнянню діючою ставкою акцизу (132 євро/тонна) до 198 євро за тонну. На думку фахівців, це також стане причиною стрибка цін на пеливо.

Нагадаємо, що на світових фондових ринках нафта дешевшає 3-й день поспіль напередодні запланованого на середу засідання ОПЕК, на якому, згідно з прогнозами деяких експертів, може бути прийнято рішення про підвищення квот на видобуток.

« 1 2 ... 33 34 35
Увійти
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024