АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Четверг
25.04.2024
21:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » 2011 » Июль » 10 » Даїшник, який погрожував водію "ує**ть" битою, повернувся в ДАІ ВІДЕО
Даїшник, який погрожував водію "ує**ть" битою, повернувся в ДАІ ВІДЕО
Даїшник, який погрожував водію "ує**ть" битою, повернувся в ДАІ ВІДЕОХарківський даішник, який ще кілька місяців тому ходив по Окружній з бейсбольною битою та погрожував одному з водіїв "у***ти його битою", повернувся на роботу в ДАІ. Суд вирішив, що звільнення в запас - занадто суворе покарання за словесні погрози та розмахування битою.

Нагадаємо, у кінці березня 29-річний капітан відділення ДАІ по обслуговуванню Харківського району Владислав Сучов погрожував бейсбольною битою двом автомобілістам, які з салону своєї машини знімали на відеофіксатор роботу інспекторів на Харківській окружній, в районі Баварії, пише Сегодня.

За словами постраждалого Сергія, який і виклав ролик в Інтернет, під час обкатки нової машини їх увагу притягнув патруль ДАІ на приватній машині, за роботою яких він з другом вирішив "підглянути".

Трохи пізніше водій синього "Міцубіши Лансер", поспілкувавшись зі співробітниками ДАІ, зупинив свою машину на узбіччі, узяв з багажника биту і запропонував Сергію вийти з машини. "Пацани говорять, що ти за даішниками любиш полювати? - запитав чоловік. - У тебе дзеркала міцні на машині? А якщо битою ує**ть? Я тобі даю рівно хвилину, щоб тебе тут і слід пропав. Якщо я тебе ще раз десь побачу, якщо мені пацани подзвонять!". - сказав чоловік, що і зафіксувала камера в автомобілі.

Пізніше з'ясувалося, що людина з битою - капітан ДАІ. Сам Владислав Сучов відпирався від "слави": говорив, що того дня на Окружній не був і давно свою іномарку продав. Вже через декілька днів після скандалу капітана звільнили в запас за порушення дисципліни, після чого він повідомив, що працювати в органах більше не хоче.

Але через місяць екс-офіцер передумав і пішов позиватися до начальника УМВДУ в Харківській області Михайлом Мартиновим за право повернутися на службу, та ще й з компенсацією зарплати, починаючи з 23 березня - дня, коли був знятий на Окружній з битою.

Харківський окружний адмінсуд вже після першого засідання виніс вердикт: покарання для Сучова було занадто суворим, тому усі його вимоги, викладені в позовній заяві, треба негайно задовольнити.

"Крайній вид дисциплінарного стягнення, а саме звільнення, було застосовано без урахування оцінки начальником рівня відношення позивача до виконання службових обов'язків, рівня кваліфікації і професійних заслуг", - сказано в рішенні суду.

Харківські водії не розуміють, як суддя міг винести виправдувальний вердикт. "Це просто шок. Такого ніхто не чекав, - говорить юрист Харківського автоклубу Денис Журавель. - Коли нам прокуратура відмовила в порушенні кримінальної справи на підставі відео, не угледівши складу злочину, у нас опустилися руки. А тут суд прийняв сторону даішника-бейсболіста. Тепер кожен може брати біту і підходити до автолюбителя із погрозами, посилати його".

Владислав Сучов, як і ухвалив суд, повернувся на службу, у свій підрозділ. Але в ДАІ Харківського району нас повідомили, що поки він на трасу не виходить. Сам "винуватець" справи після скандалу відмовляється спілкуватися з пресою.

Нижче Ви можете подивитися скандальне відео, героєм якого став даїшник.


Категория: АВТО ЗАКОНОДАВСТВО | Просмотров: 1109 | Добавил: EndryX | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
Увійти
Пошук
Календар
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024