АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Пятница
29.03.2024
09:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » 2012 » Февраль » 18 » Peugeot привезе на женевський автосалон гарячий хетчбек 208 GTi
Peugeot привезе на женевський автосалон гарячий хетчбек 208 GTi

Peugeot привезе на автосалон до Женеви свою нову "кишенькову ракету" під назвою 208 GTi. Автомобіль побудований на базі нового компакту 208 і поки що має статус концепт-кара. Але ближче до кінця року 208 GTi перетвориться на серійний гарячий хетчбек, який стане спадкоємцем моделі 207 RC та інших маленьких спритних Peugeot, пишуть "Автоновости".

Версія GTi отримала спойлер на задніх дверях, 18-дюймові колеса в розширених завдяки накладкам колісних арках, нову випускну систему, що закінчується парою патрубків трапецієподібної форми, ґрати радіатора, що нагадують своїм малюнком картатий фінішний прапор і ностальгічну накладку GTi на задній стійці в стилі класичної "кишенькової ракети" 205 GTi. При цьому для створення зухвалої зовнішності французам навіть не довелося ліпити нові бампери і накладки на пороги - стандартні елементи Peugeot 208 і так мають досить спортивний вигляд.

Інтер'єр, як і має бути в концепті спортивної моделі, обшитий відповідними матеріалами: сидіння-півковші оздоблені шкірою і замшею, кермо зі скошеною нижньою частиною і "нульовою" міткою обтягнуто перфорованою шкірою, а передня панель – алькантарою. Хитромудро виконано панель приладів - обрамлення колодязів спідометра і тахометра спалахують яскраво-червоним кольором, як тільки водій запускає двигун.

До речі, про двигун. Цілком очікувано інженери Peugeot відправили під капот своєї "запальнички" турбований 1.6, який у різних виконаннях ставиться на автомобілі Peugeot, Citroen і Mini. У 208 GTi агрегат видає 200 кінських сил - як на топовій версії купе RCZ або хетчбеку Citroen DS3 Racing. Проте очікується, що хотхетч Peugeot важитиме менше за будь-яку з цих моделей, а це означає, що виявиться швидшим - розгін до 100 км/год забиратиме 6 з гаком секунд. Прем'єра концепту в Женеві ставить за мету вивчення реакції публіки, щоб зробити справді гідного спадкоємця культовому Peugeot 205 GTi.



Крім GTi Peugeot покаже в Женеві ще один концепт на базі тієї ж таки моделі - 208 XY. Це буде відповідь сітроєнівцям на їхній DS3 і ще одному конкурентові - Mini. На базі і без того нетривіального 208 створять яскравий автомобіль з гламурними деталями в екстер'єрі і дорогим оздобленням інтер'єру. За зовнішність відповідає 16-шарова фарба типу хамелеон, 18-дюймові колісні диски з полірованими спицями, особливі ґрати радіатора і накладки на арки на крилах.

Усередині все теж вельми незвичне для автомобіля такого класу - передня панель, рульове колесо, стеля з величезним панорамним люком, селектор трансмісії і крісла, обшиті шкірою з контрастним прострочуванням. У салоні присутнє м'яке розсіяне підсвічування, а панелі дверей, елементи рульового колеса і ґрати дефлекторів забарвлені у відтінок "збройова сталь". А ось під капотом нічого незвичайного - 115-сильний дизель поєднується з механічною коробкою передач. Вочевидь, після прем'єри в Женеві 208 XY також незабаром перетвориться на серійну модель.



Зазначимо, що після зняття в 2009 році з виробництва великого седана 607 компанія Peugeot так і не створила нової моделі бізнес-класу. Повернутися до нього французький виробник планує з новою моделлю, яка, як можна здогадуватися, отримає індекс 708.

Причому цього разу Peugeot створює не седан, а великий хетчбек з пропорціями мінівена. Мабуть, компанія прагне нав'язати суперництво таким моделям, як BMW 5 GT і Audi A7 Sportback. На зображенні - припущення художників французького видання L’Automobile magazine про те, який вигляд матиме ця модель.

Peugeot 708 створюють на збільшеній платформі моделі 508. Очікується, що французи зроблять ставку не лише на стиль, а й на технічні нововведення: компанія продовжить удосконалювати свої гібридні силові агрегати. Крім Європи, одним з основних ринків буде Китай, де останнім часом зростає популярність автомобілів Peugeot.


Категория: АВТОНОВИНИ | Просмотров: 1053 | Добавил: EndryX | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
Увійти
Пошук
Календар
«  Февраль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024