АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Четверг
28.03.2024
13:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » Архив новостей

Всім напевно знайомий Jeep Cherokee. Сьогодні мова піде про Cherokee XJ, який є найпоширенішим в країнах СНД. Виробництво машини почалося в 1984 році компанією AMC, а розроблявся він фірмою Renault. Машина отримала несучий кузов frame-in-body.

Вона представляла собою спарені лонжерони рами, зварені з панелями підлоги кузова. Подібна конструкція дала можливість зменшити центр ваги і масу, і машина була динамічною і легкою. Але при подальшому використанні з'ясувалося, що кузов на скручування недостатньо міцний і тому дуже швидко з'являється корозія, тому при модернізації значно посилили жорсткість кузова. Модель 1997 року стала масивнішою і важчою, але її міцність і корозійна стійка стала кращою.

Машина випускалася як в чотирьох, так і в дводверном варіанті. У обох машин однакова колісна база.

... Читать дальше »

АВТОІСТОРІЯ | Продолжение | Комментарии (0)

Компанія, що виникла за бажанням всього однієї людини, не раз доводила геніальність її творця.

Так, дійсно Соічіро Хонда починав свою компанію практично поодинці. Тобто у нього були однодумці, але все було придумано саме ним. І всі його ідеї несподіваним чином спрацювали.

Honda була заснована в 1948 році. І почала будувати мотоцикли. Точніше, тільки мотоцикли. Роком опісля, в 1949 році був випущений перший в історії компанії мотоцикл D-Type. Вже через п'ятнадцять років, у 1964 році, Honda отримала статус найбільшого виробника мотоциклів у світі.

... Читать дальше »


Видання AutosSegredos довідалося подробиці про новий кросовер Renault Duster, який повинен дебютувати в Європі в 2017 або 2018 році.

Так, за попередньою інформацією, головною відмінністю нового Рено Дастер 2017/2018 від попередника стане збільшення розмірів - його довжина виросте з 4,3 до 4,5 м. Серед іншого, це дозволить виробнику випустити 7-місну модифікацію моделі.

При цьому європейська версія Дастер, що продається під брендом Dacia, може переїхати на нову платформу CMF, тоді як варіант під маркою Renault збереже існуючу архітектуру B0.

За моторною гамою Renault Duster змін не очікується. Як і зараз, кросовер буде комплектуватися двигунами 1,6 і 2,0 л. У лінійці трансмісій з'явиться варіатор.

 


Мобільний зарядний пристрій для СУЧАСНИХ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ.

Необмежений пробіг: на риболовля, на природу, у відпустку!

Відчуй свободу пересування !!!


У Паризькому Версалі на початку 2016 року відбулася виставка Retromobile. На це ім'я моляться багато поколінь колекціонерів автомобільної старовини і просто любителів ретро-техніки. На цьогорічному фестивалі найбільш широку експозицію представив Renault.

І це не просто показ авто-ветеранів із засіків, хоча французам є що продемонструвати. Це ретельно підібрана експозиція, в якій на 700 квадратних метрах були показані гоночні і рекордні автомобілі марки.

Чому саме гоночні? По-перше, 110 років тому Renault виграв перший в історії людства Гран-Прі. А по-друге, якщо не в головне, відбулася презентація нової команди Renault у Формулі 1. Так що виставка у всіх сенсах знакова.

Що ж було показано на стенді, підготовленому підрозділом Renault Classic?

... Читать дальше »


Видатний для свого сегмента показник забезпечила нова батарея, розроблена Renault спільно з компанією LG Chem.

Оснащений батареєю Z.E.40 ємністю 41кВт-ч, французький електрокар здатний проїхати без підзарядки близько 400 кілометрів по циклу NEDC - майже вдвічі більше, ніж до цього.

У реальних міських умовах цей показник складе близько трьох сотень кілометрів. Залишаючись при цьому найдоступнішим електрокаром на ринку, новий Renault Zoe дозволяє подолати останній психологічний бар'єр, що утримує клієнтів від покупки автомобіля на електротязі - дальність автономного пробігу. Тим більше, що середній щоденний пробіг для 80% європейських автомобілістів не перевищує 60 км.

... Читать дальше »


Генеральний директор Renault-Nissan Карлос Гон повідомив, що до кінця року компанія Mitsubishi повністю інтегрується до складу альянсу.

Інтеграція має на увазі максимально тісну співпрацю з усіма партнерами концерну, щоб налагодити ефективне використання можливостей японської компанії. Всі технології, включаючи платформи, моторні лінійки та інше будуть доступні для обміну між брендами.

Особливо концерн зацікавлений у використанні великих напрацювань Mitsubishi в сегменті гібридних авто, що підзаряджаються, а також більш активному пр ... Читать дальше »


Електричний Renault Kangoo був першим повністю електричним комерційним фургоном і сімейним мінівеном.

Він досить успішний в Європі, а французи ще отримують і серйозні преференції, купуючи таку машину. Renault стверджує, що Kangoo Z.E. здатний доставити навіть задоволення від їзди, не кажучи вже про низькі експлуатаційні витрати і зручність зарядки.

Машина може заряджатися від звичайної побутової розетки. Досить перевірити технічну відповідність мережі. І при цьому в його багажник, в комерційній версії, поміщається більше чотирьох з половиною кубометрів вантажу вагою в 650 кг.

Тепер Renault оголосив, що Kangoo отримав новий електродвигун і нову батар ... Читать дальше »


Охочих позмагатися з іменитим електромобілем з кожним днем ​​все більше?

Здається, це успіх. По всьому світу раз в тиждень звучить: це Конкурент для "Тесли", наш новий електрокар прибере "Теслу" з ринку, у нас запас ходу більше, ніж у "Тесли" ... Схоже, Тесла стала точкою відліку.

Конкурувати з нею престижно. У цьому конкуруючим бачиться запорука успіху. Не виявилася винятком і американська компанія Faraday Future, що опублікувала перше зображення чергового конкурента для Tesla Model X.

Новий Конкурент Тесла - «автомобіль майбутнього» 1

... Читать дальше »


Український офіс марки Renault починає продажу лімітованої серії кросоверів Renault Duster Kozak.

Renault Duster Kozak доступний з 105-сильним бензиновим двигуном об'ємом 1,6 літра. У переднєприводному виконанні така машина оснащується 5-ступінчастою механікою, а в повноприводному - 6-ступінчастою.

Ще один доступний силовий агрегат - 110-сильний 1,5-літровий турбодизель. Вибираючи версію, що працює на важкому паливі, можна розраховувати тільки на 6-ступінчасту механічну коробку передач і повний привід.

Про ціну спецверсії, на яку також ... Читать дальше »


« 1 2 3 4 ... 57 58 »
Увійти
Пошук
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024