АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Среда
17.04.2024
01:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » Архив новостей

... Читать дальше »

АВТОНОВИНИ | Продолжение | Комментарии (0)

Серед вживаних автомобілів українці найчастіше купували в Європі Renault Megane.

З початку року українці купили 1931 автомобілів Renault Megane, підрахували в Укравтопромі. Середній вік найпопулярнішого авто - 5 років.

За цей період, за даними Укравтопрому, в Україну ввезли 13 247 вживаних легковиків. Це на 3% більше, ніж торік.

Майже 1,2 тис. українців купили Volkswagen Passat. Середній вік - 4 роки. Skoda Octavia із середнім віком 5 років придбали 679 покупців. У першу десятку потрапили також Opel Astra, Volkswagen Golf, Renault Scenic, Opel Insignia, Mercedes-Benz E, Skoda Fabia.

Серед найстарших машин, які ввозили протягом ... Читать дальше »


Міністерство юстиції України планує внести зміни до закону "Про органи і осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень та рішень інших органів", які дозволять позбавляти боржників водійських прав і ліцензій.

Про це заявив заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Сергій Шкляр, повідомляє UBR.

"Наприклад, у нас передбачено лише одне особистісне обмеження по боржниках – заборона на виїзд за кордон. В Ізраїлі та Франції в разі несплати тих же аліментів, боржнику можуть призупинити дію ліцензії або водійських прав", – зазначив він.

Як розповів Шкляр, на момент підготовки і прийняття закону подібні жор ... Читать дальше »


До сих пір в колах автолюбителів гуляють жарти щодо сумнівної надійності і комфорту «французів». Однак статистика продажів нових машин В- і С-класу останніх років говорить про зворотне. Давайте порівняємо популярні хетчі Renault Megane і Сitroen C4, і спробуємо дізнатися причини їх популярності.

Актуальні в Україні генерації обох машин - довгожителі ринку, з якими наші споживачі познайомилися понад 5 років тому. Чи залишилися у хетчбеків ще секрети?

У владі стилю

Третє покоління Renault Megane офіційно представили в 2008 році, тоді ж машина надійшла в продаж. Крім 5-дверного хетча в лінійці представлені 3-дверний хетчбек, універсал і купе-кабріолет. Зараз в автосалонах виставлений пострестайлінговий варіант 2012 року. На Франкфуртському ... Читать дальше »


А

Перші автомобілі бренду Renault з новим трициліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом вже знаходяться в дилерській мережі.

СИЛОВИЙ АГРЕГАТ, ЯКИЙ ПОКЛИКАНИЙ ДОКОРІННО ЗМІНИТИ РИНОК

У невеликому корпусі двигуна вміщаються надсучасні технології. Результат абсолютно нового конструкторського рішення Renault, цей трициліндровий бензиновий турбодвигун об'ємом 898 см3 повністю виконаний з алюмінію.

Фахівці компанії Renault по двигунах мали чітке завдання на етапі розробки: використати всі можливі способи для підвищення задоволення від керування, при цьому знизити експлуатаційні витрати за рахунок низької витрати палива. Завдяки турбіні з дуже низькою інерційністю (найнижчою на ринку) разом з фазорегулят ... Читать дальше »


За 11 місяців 2016 року, в Україні було реалізовано та поставлено на облік майже 60 тис нових легкових автомобілів. В результаті, в порівнянні з 2015 роком ринок нових авто зріс на 41%.

В асоціації "Укравтопром" назвали бренди і моделі легкових автомобілів, які користувалися найбільшим попитом серед українців.

Найпопулярніші бренди за підсумками листопада 2016 року:

    
Toyota (851 проданих авто)
    Renault (844 проданих авто)
    
Skoda (507 проданих авто)
    
... Читать дальше »


У найближчому майбутньому ділові поїздки кардинально зміняться. Уявіть ситуацію: ви відправляєтеся, наприклад, в Лондон, і буквально на під'їзді до аеропорту виявляєте, що саме в цей момент до вас додому прийшов кур'єр. Поспілкувавшись з ним по відеозв'язку, ви з телефону відкриваєте кур'єру двері. Приїхавши в аеропорт, відправляєте машину самостійно шукати місце для парковки. Після приземлення в Лондоні ви отримуєте повідомлення про затори на дорогах і відразу ж пропозицію альтернативного способу дістат ... Читать дальше »


Кременчуцький автозавод розкрив подробиці, що стосуються нового сімейства середньотоннажних вантажівок.

Минулого тижня стало відомо, що ПАТ «АвтоКрАЗ» розробляє перспективну лінійку моделей, які отримають кабіну від вантажівки Renault Kerax. Однак ніякої інформації про цю модель не було: Кременчуцький автозавод обмежився лише публікацією єдиного знімка.

І ось - обіцяні подробиці. Вантажопідйомність КрАЗ-5401Н2, складе 6 тонн. Таким чином, середньотонажна вантажівка прийде на зміну техніці марки ЗІЛ (яка давно не випускається), а також складе конкуренцію численним закордонним аналогам.

Шасі може мати коротку і довгу бази, притому короткобазове виконання - буде довжиною всього 6 метрів, щоб таку машину було зручно використовувати для внутрішньоміських перевезень. Надбудови можуть бути самими різними: від промтоварного фургона до сміттєвивізної установки.

Під відкидною кабіною Renault ховається 1 ... Читать дальше »


Дослідники з Кембриджського університету працюють над розробкою нового виду акумуляторів - літій-оксігенових. Їх ємність буде в 10 разів перевищувати ємність літій-іонних батарей.

Цей винахід здатний усунути один істотних недоліків електромобілів - малий запас ходу. Таким чином, якщо сьогодні на одному заряді електромобіль може подолати близько 400 км, то через якийсь час цей показник збільшиться до 4 тисяч км.

... Читать дальше »


Найближчим часом на дорогах національного і міжнародного значення з'явиться дорожня патрульна поліція, яка буде сформована на базі Департаменту патрульної поліції України.

Набір в дорожню поліцію планують почати в грудні-січні, повідомили в МВС.

Патрулі будуть працювати на ділянках траси, де зафіксовано найбільший рівень ДТП. Дорожня поліція буде забезпечувати всі стаціонарні пости (понад 70), які є на території держави.

Формування Дорожньої патрульної поліції буде відбуватися в 2 етапи. Перший етап - це траси міжнародного значення. Відповідно, в структурах управління патрульної поліції будуть створені роти і батальйони дорожньої патрульної поліції, які будуть працювати безпосередньо на цих ділянках.

Безпека на трасах регіонального значення будуть забезпечувати поліцейські групи реагування, які створюються в регіонах. В їх обов'язки будуть входити - забезпечення безпеки, реагування на виклики "102" ... Читать дальше »


« 1 2 3 4 5 ... 57 58 »
Увійти
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024