АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Вторник
23.04.2024
16:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » Архив новостей

Китайський стартап Weltmeister, що зараз працює над серією електрокарів і споруджує завод за мільярд доларів, оскандалився тим, що "злизав" рендери своїх майбутніх машин з фотографій давнього японського авто.

Як передає Motor, особливу увагу привернув рендер електричного кросовера Weltmeister з електричною силовою установкою. При детальнішому вивченні з'ясувалося, що картинка машини – це просто перероблений концепт Mitsubishi Outlander Concept-S, що демонструвався у 2014 році на авто шоу в Парижі.

... Читать дальше »

АВТОНОВИНИ | Продолжение | Комментарии (0)

STC - велика іспанська компанія, заснована в 2000 році, основним завданням якої є виробництво і продаж гумовометалевими виробами оригінальної якості або ідентичного оригінальному для всіх марок європейських автомобілів.

Спочатку компанія була заснована в Барселоні для реалізації продукції групи невеликих заводів, які перебували в цьому районі і займалися литтям гуми, металу і пластикових деталей. За невеликий період часу компанія значно виросла, і поч ... Читать дальше »


Нарешті запрацювала Угода про пряме регулювання збитків по КАСКО, укладена між 17 страховими компаніями, які складають більше 50% ринку автоцивілки.

Це означає, що в разі ДТП збиток відшкодує та страхова компанія, яку вибрав сам автовласник, а не та, поліс якої купив другий учасник ДТП. Найчастіше для економії, поліси вони могли взагалі купувати в припаркованих на узбіччі автомобілях. Відповідно і чекати відшкодування від таких "фантомів" було безглуздо. Але від такої системи врегулювання страждали саме добропорядні автовласники, які усвідомлено і ретельно вибирали страхову компанію. Тепер же, кожен вибирає страхову компанію для себе, - повідомляє AUTO-Consulting.

... Читать дальше »


Вінсент Мішель, 56-річний викладач фізкультури, а у вільний час - міський дослідник - знайшов в занедбаній каменоломні у Франції колекцію автомобілів 1930-х років випуску. Машини були заховані на початку Другої світової війни.

За словами дослідника, він був шокований знахідкою. «Наче я перенісся в часі назад на 70 років і задався питанням, як таке взагалі можливо», - цитує Мішеля The Telegraph. Власники цих автомобілів невідомі. Імовірно, місцеві жителі (автомобільний склеп розташований в центральній Франції), сховали автомобілі від німецьких військ до початку окупації.

 

Після війни машини так і залишилися в каменоломні. У наступні роки в підземне сховище помістили кілька новіших транспортних засобів, однак потім про це місце забули.

Майже всі автомобілі порожні і від них залишилися тільк ... Читать дальше »


 

У продажу передні і задні амортизатори для автомобіля RENAULT KANGOO II (01.2008 - ...)

Ціни на амортизатори з урахуванням діючої акції «Сезон літніх знижок на амортизатори Record France»

Передні амортизатори 1560 грн. за пару

Задні амортизатори 1550 грн. за пару

Довідки за телефоном (067) 4601619


Чуть более чем за месяц молодая американская компания Nikola Motor, представившая гибридный грузовик на шести электродвигателях, собрала 7 000 заказов на поставку машин общей суммой на $2,3 миллиарда. «Мы считаем, что обойдем нынешних лидеров рынка Daimler, PACCAR, Volvo и Navistar в заказах на продажи в ближайшие один-два года», – заявил CEO компании. ... Читать дальше »


 

Проект закону щодо змін до законодавчих актів України у сфері автотранспорту для відповідності вимогам Євросоюзу став приводом для паніки.

Зареєстрований 17 травня цього року проект закону (№4683) “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері автомобільного транспорту з метою приведення їх у відповідність до актів Європейського Союзу” викликав у багатьох автовласників і в середовищі автобізнесу справжній ажіотаж.

Насамперед, паніку в автовласників і продавців та установників газобалонного обладнання (ГБО) викликав абзац у цьому законі, де зазначається необхідність узгодження встановлення газобалонного обладнання з автовиробником. Крім цього автовласникам ще потрібно буде отримати дозвіл від спеціально уповноваженої Кабінетом Міністрів України організації з питань переобладнання, на проведення змін низки характеристик авто та конструкцій, зокрема і в разі встановлення газобалонного обладнання.

... Читать дальше »


ЗМІ пишуть, що "комерсанти" почали "сірий" імпорт авто - ввезення б/у транспортного засобу з меншим об’ємом двигуна. Тобто виникає ще одна схема зменшення вартості розмитнення авто.

Наявність в Російській Федерації більше 20-х працюючих автозаводів та падіння курсу рубля сформували досить вигідну ціну в доларах на іномарки російського виробництва.

Як працює схема: в Росії на іномарку російського виробництва віком до 5 років робиться експертний висновок про заміну великого двигуна на найменший по об’єму допустимий в цьому класі авто.

... Читать дальше »

«У нас большие планы на Украину»

Киев, Март 20 ( Новый Регион, Василиса Егорова) – Руководство Opel намерено значительно усилить свое присутствие на украинском рынке и приглашает к сотрудничеству новых дилеров, сообщил в интервью порталу AUTO-Consulting региональный руководитель Opel по Украине и новым рынкам Рой Найгард.

По его словам, была изменена система дистрибуции Opel в Украине, а также принято решение развивать систему продаж напрямую через независимых дилеров. Как уточнил Найгард, подобная схема продаж была уже у Opel в Украине до 2003 года.

... Читать дальше »


Испанская марка заходила в Россию четвертый раз, но каждый раз неудачно. Хотя в Украине бренд достаточно популярен.

Как сообщили «Автоцентру» в компании «Фольксваген Груп Рус», которая занимается дистрибуцией автомобилей концерна VolkswagenAG, входящий в него испанский бренд Seat больше не будет представлен в России. Компания «Фольксваген Груп Рус» начала продвигать SEAT два года назад, это был четвертая попытка выхода на рынок. Но опять неудачная. Импортер объясняет свое решение «сокращением сегментов», в котором представлена марка, общей экономической ситуацией (падением авторынка) и снижением курсов валют. Напомним, в последнее время в России рынок новых легковушек постоянно сокращается, а курс рубля за несколько месяцев упал с 35 до 59 за евро. Импортер пообещал, склады продаст с «существенными скидками», а все обязательства перед покупателями будут выполнены. Дилерская сеть ... Читать дальше »


« 1 2 3 4 5 6 ... 57 58 »
Увійти
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024