АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Суббота
27.04.2024
05:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » АВТОПРИГОДИ

В Одесі бійці спецзагону "Кобра" полюють на VIP-порушників на дорогах, повідомляє ТСН .

В рамках операції "Стоп мажор" вони майже щодня затримують водіїв на елітних автівках, які масово нехтують правилами дорожнього руху.

За двома нетверезими молодиками на спортивному авто інспектори "Кобри" ганялися майже годину. Коли їх нарешті зупинили та намагалися дістати із салону, вони весь час показували посвідчення працівників облдержадміністрації.

Інший елітний засіб пересування інспектори "Кобри" зупинили близько ... Читать дальше »
АВТОПРИГОДИ | Продолжение | Комментарии (0)


В Киеве неизвестные похитили престижный спорткар Mercedes-Benz SL550 с номерами Верховной рады. Об этом сообщает "Украинская правда. Киев" со ссылкой на пресс-службу УГАИ Киева.

Чрезвычайное происшествие произошло 16 февраля 20 часов. Машину угнали с проспекта Героев Сталинграда, 8. Авто 2008 года выпуска, серого цвета, номерной знак АА0548ВР. "Приняты меры розыска", - сообщили в ГАИ.


Сегодня ночью на площади Толбухина в Одессе черный BMW госномер 4343 врезался в мусоровоз компании Союз. За рулем находился пьяный начальник угрозыска Малиновского РОВД.

В результате аварии автомобиль перелетел через крышу. Из машины выбрались двое сотрудников милиции, включая водителя, и скрылись с места происшествия. В машине они оставили истекающую кровью девушку. Позднее, ее доставили в больницу, но мгновенно оттуда забрали, хотя ей только успели наложить швы.
... Читать дальше »


Як виявили журналісти, це був обдовбаний колишній працівник прокуратури.

З неофіційних джерел стало відомо, що автомобілем Nissan, який врізався на повному ходу в людей у центральної ялинки Луганська, керував колишній співробітник обласної прокуратури, 1982 року народження.

На сьогоднішній день винуватець ДТП числиться безробітним –  так повідомили в прес-службі УМВС в Луганській області.

... Читать дальше »




Як раніше повідомляло Управління зв’язків із громадськістю МВС України, Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко доручив Головному слідчому управлінню МВС розслідування кримінальної справи за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 31 грудня 2011 року на автошляху «Чемерівці-Гусятин» Хмельницької області. Під час цієї ДТП постраждало двоє та загинула одна людина.


Не зважаючи на святкові дні, у які проводилося розслідування злочину, досвідченими фахівцями ГСУ зібрано докази, які обґрунтовано доводять, що дорожньо-транспортна пригода сталася з вини працівника органів внутрішніх справ. Крім того, в його діях об’єктивно вбачаються й ознаки ряду інших злочинів, в тому числі й посадових. У зв’язку з тим, що згідно з нормами чинного законодавства проведення розслідування усіх злочинів, що вчиняються працівниками правоохоронних органів, не відноситься до компетенції МВС, кримінальну справу для подальшого розслідування буде направлено до органів прокуратури.



На Червонозоряному проспекті в Києві сталася аварія за участю автозаку, передає "Сегодня". За словами свідків, міліцейська газель рухалася в бік Московської площі. Біля світлофора, недалеко від зупинки «Крутогірна», її водій вирішив розвернутися у зворотному напрямку, через подвійну суцільну лінію розмітки. При цьому він не включив спеціальний звуковий сигнал і проблисковий маячок. Такого маневру явно не очікував водій Hyundai Accent, який рухався в попутному напрямку.

Молодий хлопець відчайдушно викрутив кермо, але уникнути зіткнення не вдалося. Після удару машини на дві години повністю перекрили Червонозоряний проспект, в результаті чого утворилася пробка в бік Севастопольської площі.

... Читать дальше »



У неділю, 1 січня, о 6.55 на автодорозі Київ-Чоп автомобіль "Форд-фокус" на швидкості врізався в металеве огородження. Пасажирка загинула на місці пригоди.

"ДТП сталося на ділянці міжнародної траси Київ-Чоп, яка йде в об'їзд Рівного. Легковик їхав зі сторони Львова в напрямку столиці. Перед поворотом на райцентр Острог він наїхав на металеве огородження, що розділяє транспортні потоки протилежних напрямків", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Рівненщини.

Металева смуга огородження прошила наскрізь салон автівки. ... Читать дальше »


2 января с эстакады Южного моста в Киеве слетел автомобиль такси Daewoo Lanos, двигавшийся в направлении Столичного шоссе.

По предварительным данным, таксист двигался по Южному мосту в направлении правого берега и, при съезде на Столичное шоссе, не справившись с управлением, протаранил ограждение путепровода. После чего автомобиль слетел с 10-ти метровой высоты вниз на площадку автостанции "Выдубичи", пишет НБН.

Прибывшие медики госпитализировали 24-х летнюю пассажирку такси с повреждениями внутренних органов, закрытой черепно-мозговой травмой, сотрясением головного мозга, переломом костей правой голени, травмой позвоночника и множественными ушибами.

Был госпитализирован также и водитель Daewoo с закрытой черепно-мозговой травмой, закрытой травмой грудной клетки и живота.

... Читать дальше »



У неділю по обіді в селі Майдан Тисменицького району Франківщини сталася аварія за участі кортежу з шести джипів.

Про це "Українській правді" повідомили очевидці події.

Як зазначив співрозмовник, кортеж рухався зі швидкістю близько 160 км/годину в межах населеного пункту і супроводжувався машиною ДАІ. В результаті аварії дві машини постраждали, в кюветі опинився мікроавтобус. У мінівені пасажирів не було.

... Читать дальше »


« 1 2 3 4 ... 8 9 »
Увійти
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024