АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Четверг
28.03.2024
14:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР

Інженери компанії Мазда витратили мільйони щоб створити новий економічний двигун SKYACTIV який дійсно економніше попередніх до 30%.

Двигун SKYACTIV дійсно єкономить паливо завдяки ступеня стиснення, спеціальним розподільчими валами з зсувом фаз, зменшенням тертя, прямому впорскуванню, система I-Stop, конденсатору для накопичення енергії щоб не навантажувати генератор і купою різного іншого тельбуха ......., а тут на тобі, купуєш ліхтарик в прикурювач і вже економиш всі 30%, от японці дурні, не могли до такого додуматися.... 

АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР | Продолжение | Комментарии (0)

Мобільний зарядний пристрій для СУЧАСНИХ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ.

Необмежений пробіг: на риболовля, на природу, у відпустку!

Відчуй свободу пересування !!!



На українському підприємстві КрАМСАМЗ вже в 2014 році заплановано почати збирати новий малий кросовер SsamtiYong.

Як розповів у інтерв’ю відомому українському авто-порталу директор дистриб’юторської компанії SsamtiYong Олег Барабасов, в Україні давно назріла пора випустити дуже дешеву модель кросовера, яку зможе купити кожна українська сім’я.

- Традиційно, в нашій країні кожна родина мала свого коня та віз, на якому по неділях їздила на ярмарок. - розповів пан Олег – В основу революційного рішення закладено те, що рама, колеса та кузов позашляховика будуть зроблені із натуральної сировини, якою увесь час пишалась Україна – з д ... Читать дальше »


Я, ФИО, двигался __.__.2012 года в__.__в сторону пр.Красной Армии на скутере Gilera Fuoco 500. Правил не нарушал, за дорожной ситуацией следил.

На перекрестке с ул.Бероунская неожиданно для меня и прочих участников ДТД на красный свет выехал а/м Hummer черного цвета без должным образом установленного госномера. Я, земетив опасность и избегая ДТП был вынужден в торможении выехать на полосу встречного движения, где и остановился на обочине.

В процессе торможения, маневра и остановки услышал сильный удар сзади. Обернувшись увидел, что а/м #Hummer ударил следующий со мной в одном направлении а/м #Suzuki Jimny госномер ______, практически оторвав ему капотное пространство. Заметив за рулем пострадавшего а/м Suzuki Jimny девушку, я отправился оказывать ей возможную первую помощь.

Подойдя к машине я заметил ребенка в детском кресле н ... Читать дальше »


Сьогодні у Києві святкують День Пробкостояння.

У ці години у Київі з надзвичайним успіхом проходить щорічний День Пробкостояння, який за традицією припадає на день, коли випадає перший сніг. Тисячі киян і гостей міста вивели свої автомобілі на дороги столиці, щоб зустріти цей день разом. 

Цей день має свої традиційні розваги і ритуали. Водії розмітають машини з-під снігу, радісно сигналять усім навколо в пробці та з радістю виїжджають на перехрестя на червоний сигнал світлофору, адже головна ідея свята - утримати пробки в столиці як найдовше.
... Читать дальше »


Резонансне ДТП ледь не сталось учора ввечері у Києві. Лише диво врятувало кортеж президента від зіткнення.

Віктор Федорович традиційно повертався з роботи до себе в Межигір’я. І хоча працівниками ДАІ був перекритий рух на декілька годин та  вжиті усі заходи безпеки, проїжджаючи Європейську площу, мерседес президента ледь не протаранив мерседес з іншого кортежу, що рухався в протилежному  напрямку.

Як виявилось, це був кортеж прем’єр-міністра України Миколи Азарова, який  повертався  із зустрічі з  виборцями на Оболоні.  Оскільки правила не регулюють рух кортежу, коли назустріч рухається інший кортеж, працівники ДАІ не наважились втрутитись і ледь не привели до трагедії. В результаті автомобіль Азар ... Читать дальше »



Новий генеральний директор Львівського автобусного заводу Володимир Дунза повідомив, що команда "ЛАЗ-рейсінг” має намір взяти участь у ралі Дакар, що пройде у січні 2013 в Латинській Америці.

"Ми повинні передусім сформувати позитивний імідж заводу.” – говорить пан Дунза - ... Читать дальше »



Молодой швейцарец Паскаль Прокоп (Pascal Prokop), оснастивший свой старенький автомобиль обогревателем вместо переднего пассажирского сиденья, в нынешней морозной атмосфере мгновенно прославился на весь мир. Особенно в Европе, столкнувшейся с аномальным похолоданием.
Как выведал из первых рук швейцарский сайт 20 Minuten Online, установить дровяную печь в универсале Volvo 240 (1990 года выпуска) машиниста маневрового локомотива вынудила суровая необходимость: «Когда я сильно устаю или выпиваю слишком много, мне хочется спать в машине», – объяснил Прокоп, напомнив, что нетрезвого водителя в заведённом автомобиле могут привлечь к уголовной ответственности. Официальное разрешение местное управление дорожного движения выдало Паскалю далеко не сразу, к тому же водителю запретили растапливать печь во время движения по улицам (фото и видео были сняты на закрытой территории аэропорта), а любопытные полицейские останавливают Volvo на каждом шагу. Но Прокоп, очевидно, не унывает. Пар ... Читать дальше »

1 2 3 »
Увійти
Пошук
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024