АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Вторник
19.03.2024
06:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » АВТОНОВИНИ

В 2021 році класичному Renault 4L, також відомому як Quatrelle, виповнюється 60 років, в зв'язку з чим французький автовиробник обіцяє якийсь «сюрприз».

За інформацією британського видання Autocar, Renault планує відродити Quatrelle як субкомпактний електричний кросовер, який отримає комерційну модифікацію у вигляді фургона. Очікується, що відроджена модель дебютує в статусі прототипу восени нинішнього року, а до 2025 року стане серійною.

Нагадаємо, Renault 4L випускався в період з 1961 по 1994 рік, розійшовся в кількості 8 млн примірників і став однією з наймасовіших моделей на європейському ринку. Один ретроспективний електрокар в статусі концепту Renault вже показала: в середині січня дебютував сіті-кар, присвячений моделі R5.

Він став провісником нової ери розвитку бренду під назвою «Нова хвиля» (Nouvelle Vague) і отримав хар ... Читать дальше »

АВТОНОВИНИ | Продолжение | Комментарии (0)

В компанії Renault хочуть створити концерн, який буде відповідати за розмірами Toyota та Volkswagen Group.

Об’єднання світових автовиробників, здається, продовжується і стосується не лише взаємовигідного співробітництва в галузі технологій, але й повномасштабного злиття.

Відповідно до інформації видання Automotive News Europe, до альянсу Renault та Nissan врешті-решт може приєднатися також Fiat Chrysler Automobiles, в якому знаходиться Ferrari. Інформація виходить із матеріалу Financial Times, в якому цитуються анонімні джерела, що нібито знають про угоду з обох сторін.

Альянс Nissan-Renault не є новим. За словами колишнього генерального директора Nissan Карлоса Гона, у нього пішов майже рік  на створення плану, що ... Читать дальше »


З початку року в Укрaїні булo прoдaнo 814 елeктрoмобілів. Це нa 69% більшe, ніж зa aнaлoгічний пeріoд прoшлoгo року.
Як повідомили в aсoціaції «Укрaвтoпрoм», сaмoю пoпулярнoю мoдeллю в Укрaїні залишається Nissan Leaf. Зa січень-лютий укрaїнці купили 422 елeктрoкaрa.

Нa другому місці опинилася aмeрикaнськa Tesla Model S с пoкaзником 65 шт.

Зaмикaє ТОП-3 BMW i3 з рeзультaтoм 62 пeрвинні рeгістрaції.

Тaкож укрaїнці купляли тaкі мoдeлі, як Renault Zoe, FIAT 500e та Jaguar I-Pace.

Оснoвну мaсу в цих рeгістрaціях склали авто, які вже були в експлуaтaції – 741 шт.
 


П'яте покоління французького конкурента Ford Fiesta - суперміні Clio було показано на Женевському автосалоні, де Renault розкрило технічні специфікації і інформацію про варіант з м'яким гібридом.

Топовим бензиновим двигуном стане 1,3-літровий TCe 130 GPF - чотирициліндровий агрегат потужністю 129 к.с. і обертовим моментом 240 Нм. Він буде доступний лише з автоматичною коробкою передач з сімома швидкостями і двома зчепленнями, але, ймовірно, буде обмежений середнім і більш високими рівнями обробки салону.

Гібридна трансмісія, яка повинна з'явитися в 2020 році, називається E-TECH. Вона об'єднує 1,6-літровий атмосферний бензиновий двигун з електромотором, вбудованим в семи-ступінчасту автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням. «Резервний» двигун живить акумуляторна бат ... Читать дальше »


Symbіoz Demo Car може самотужки дотримуватися дистанції із сусіднім транспортом, залишатись на потрібній смузі, проїжджати шлагбаум – все без втручання водія.

Французька автомобільна компанія Renault представила інноваційну машину з автопілотом. Автомобіль Symbіoz Demo Car може самотужки дотримуватися дистанції із сусіднім транспортом, залишатись на потрібній смузі руху при повороті тощо. І навіть здатен проїжджати шлагбаум без втручання водія – його сенсори здатні бачити таку вузьку перешкоду.

Машина може розігнатися до 100 км/год лише за шість секунд. А ще обладнана технікою, що дає змогу перенестись у віртуальну реальність. Одягаючи спеціаль ... Читать дальше »


У 2019 році компанія Renault Trucks випустить на ринок лінійку електричних вантажівок.

Про це повідомила прес-служба автовиробника.

"Renault Trucks оголосила, що у 2019 році випустить на ринок лінійку електромобілів. В цій лінійці втілений десятирічний досвід, накопичений в ході випробувань електричних вантажівок у реальних умовах експлуатації клієнтами-партнерами компанії. Нові повністю електричні вантажівки призначені для використання у містах та приміських районах і виготовлятимуться на заводі Renault Trucks у Бленвіль-сюр-Орн в Нормандії (Франція)", - йдеться у повідомленні.

В компанії зазначають, що електромобілі є ... Читать дальше »


У Верховній Раді пропонують вирішувати питання легалізації нерозмитнених автомобілів по «м'якому» сценарію, який на початку 2017 року було випробувано в Молдові. Про це autonews.ua повідомили в Комітеті з питань податкової та митної політики.

«Щодо законопроекту, який готується в Комітеті, зараз позиція така: скоро буде зустріч з активістами «АвтоЄвроСили», яким Ніна Южаніна запропонувала вивчити молдовський досвід врегулювання проблеми «єврономерів», щоб звірити годинник. І в лютому - березні знову можна буде повернутися до цієї теми», - прокоментувала autonews.ua в Комітеті з питань податкової та митної політики.

Нагадаємо, що досвід Молдови полягає в тому, що там в січні-липні 2017 власникам «блях» дали можливість розмитнити їх за пільговими ставками акцизу (30% від діючих).

... Читать дальше »


Видатний для свого сегмента показник забезпечила нова батарея, розроблена Renault спільно з компанією LG Chem.

Оснащений батареєю Z.E.40 ємністю 41кВт-ч, французький електрокар здатний проїхати без підзарядки близько 400 кілометрів по циклу NEDC - майже вдвічі більше, ніж до цього.

У реальних міських умовах цей показник складе близько трьох сотень кілометрів. Залишаючись при цьому найдоступнішим електрокаром на ринку, новий Renault Zoe дозволяє подолати останній психологічний бар'єр, що утримує клієнтів від покупки автомобіля на електротязі - дальність автономного пробігу. Тим більше, що середній щоденний пробіг для 80% європейських автомобілістів не перевищує 60 км.

... Читать дальше »


Генеральний директор Renault-Nissan Карлос Гон повідомив, що до кінця року компанія Mitsubishi повністю інтегрується до складу альянсу.

Інтеграція має на увазі максимально тісну співпрацю з усіма партнерами концерну, щоб налагодити ефективне використання можливостей японської компанії. Всі технології, включаючи платформи, моторні лінійки та інше будуть доступні для обміну між брендами.

Особливо концерн зацікавлений у використанні великих напрацювань Mitsubishi в сегменті гібридних авто, що підзаряджаються, а також більш активному пр ... Читать дальше »


Електричний Renault Kangoo був першим повністю електричним комерційним фургоном і сімейним мінівеном.

Він досить успішний в Європі, а французи ще отримують і серйозні преференції, купуючи таку машину. Renault стверджує, що Kangoo Z.E. здатний доставити навіть задоволення від їзди, не кажучи вже про низькі експлуатаційні витрати і зручність зарядки.

Машина може заряджатися від звичайної побутової розетки. Досить перевірити технічну відповідність мережі. І при цьому в його багажник, в комерційній версії, поміщається більше чотирьох з половиною кубометрів вантажу вагою в 650 кг.

Тепер Renault оголосив, що Kangoo отримав новий електродвигун і нову батар ... Читать дальше »


1 2 3 ... 34 35 »
Увійти
Пошук
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024