АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Вторник
19.03.2024
10:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » АВТО ЗАКОНОДАВСТВО

АВТО ЗАКОНОДАВСТВО | Продолжение | Комментарии (0)

Міністерство юстиції України планує внести зміни до закону "Про органи і осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень та рішень інших органів", які дозволять позбавляти боржників водійських прав і ліцензій.

Про це заявив заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Сергій Шкляр, повідомляє UBR.

"Наприклад, у нас передбачено лише одне особистісне обмеження по боржниках – заборона на виїзд за кордон. В Ізраїлі та Франції в разі несплати тих же аліментів, боржнику можуть призупинити дію ліцензії або водійських прав", – зазначив він.

Як розповів Шкляр, на момент підготовки і прийняття закону подібні жор ... Читать дальше »


Нарешті запрацювала Угода про пряме регулювання збитків по КАСКО, укладена між 17 страховими компаніями, які складають більше 50% ринку автоцивілки.

Це означає, що в разі ДТП збиток відшкодує та страхова компанія, яку вибрав сам автовласник, а не та, поліс якої купив другий учасник ДТП. Найчастіше для економії, поліси вони могли взагалі купувати в припаркованих на узбіччі автомобілях. Відповідно і чекати відшкодування від таких "фантомів" було безглуздо. Але від такої системи врегулювання страждали саме добропорядні автовласники, які усвідомлено і ретельно вибирали страхову компанію. Тепер же, кожен вибирає страхову компанію для себе, - повідомляє AUTO-Consulting.

... Читать дальше »


 

Проект закону щодо змін до законодавчих актів України у сфері автотранспорту для відповідності вимогам Євросоюзу став приводом для паніки.

Зареєстрований 17 травня цього року проект закону (№4683) “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері автомобільного транспорту з метою приведення їх у відповідність до актів Європейського Союзу” викликав у багатьох автовласників і в середовищі автобізнесу справжній ажіотаж.

Насамперед, паніку в автовласників і продавців та установників газобалонного обладнання (ГБО) викликав абзац у цьому законі, де зазначається необхідність узгодження встановлення газобалонного обладнання з автовиробником. Крім цього автовласникам ще потрібно буде отримати дозвіл від спеціально уповноваженої Кабінетом Міністрів України організації з питань переобладнання, на проведення змін низки характеристик авто та конструкцій, зокрема і в разі встановлення газобалонного обладнання.

... Читать дальше »


ЗМІ пишуть, що "комерсанти" почали "сірий" імпорт авто - ввезення б/у транспортного засобу з меншим об’ємом двигуна. Тобто виникає ще одна схема зменшення вартості розмитнення авто.

Наявність в Російській Федерації більше 20-х працюючих автозаводів та падіння курсу рубля сформували досить вигідну ціну в доларах на іномарки російського виробництва.

Як працює схема: в Росії на іномарку російського виробництва віком до 5 років робиться експертний висновок про заміну великого двигуна на найменший по об’єму допустимий в цьому класі авто.

... Читать дальше »


15 апреля 2013 года вступила в силу утвержденная Кабинетом министров новая редакция Правил дорожного движения, которая практически отменила действие знака «Движение запрещено».

Ранее на страницах «Пресса Украины» в статье «Знак Движение запрещено, или как штрафовали милиционеры адвоката в Ровно», поднимались проблемы возникшие в связи с изменениями в Правила дорожного движения, от 15 апреля 2013, где существенно изменилось значение дорожного знака 3.1. «Движение запрещено».

Так, теперь указанный знак не имеет никакого значения без обязательного дополнительного установленного рядом с ним знака 5.33 "Пешеходная зона" или знака 3.43 «Опасность». И хотя работники ГАИ упорно не читают изменений в Правила дорожног ... Читать дальше »


Об этом заявил гендиректор Всеукраинской ассоциации автоимпортеров и дилеров (ВААИД) Олег Назаренко.

«С 1 сентября любой автомобиль можно будет классифицировать как вредный для окружающей среды, так как законопроектами не определены критерии, по которым определяются автомобили, которые необходимо отправлять в утилизацию».

По словам Назаренко, цель законопроектов - изъятие из оборота подержанных автомобилей и освобождение рынка для приобретения покупателями новых авто. «Согласно пояснительной записке к законопроекту №0936, сегодня в Украине шесть из десяти автомобилей - старше десяти лет. Таким образом, в утилизацию хотят отправить около 6 млн автомобилей и освободить место на рынке. При этом не понятно, кто будет определять и останавливать на доро ... Читать дальше »



Зарегистрированный в Верховной Раде законопроект предусматривает расширение полномочий 338-ой статьи Уголовного кодекса Украины — надругательство над отечественной промышленностью приравняют к осквернению флага и герба страны. 

Введение заградительных пошлин на новые импортные автомобили не стало последним шагом на пути возрождения национальной экономики. Внефракционные депутаты Верховной Рады внесли предложение отнести к символам государственности и продукцию отечественных промышленных предприятий со всеми вытекающими последствиями.

Законопроект, в частности, предусматривает ответственность за публичное осквернение производимых в Украине автомобилей в виде штрафа до 50 необлагаемых минимумов доходов граждан. Повторное или «злостное» нарушение будут наказывать 146 часами исправительных работ или лишением свободы на срок до 6 месяцев. 
... Читать дальше »


Наказание - 15 суток ареста.

Заместитель начальника Управления ГАИ МВД Украины Владимир Резников официально заявил, что все граждане, которые снимают работу инспекторов ГАИ, будут наказаны на 15 суток административного ареста.

Об этом он сообщил в своем письме от 20 июля 2012 года в ответ на информационный запрос.

Так, по словам Резникова, согласно ст. 307 ЦК человек имеет право требовать, чтобы его не записывали на видеокамеру.

По мнению ... Читать дальше »



Україна вирішила ввести спецмита на імпорт нових легкових автомобілів з ​​об’ємом двигуна 1000-1500 куб. см у розмірі 6,46% і 1500-2200 куб. см – 12,95% незалежно від країни походження та експорту.

Про це йдеться в офіційному оголошенні в газеті "Урядовий кур’єр”, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, таке рішення Міжвідомча комісія з питань міжнародної торгівлі прийняла ще 28 квітня 2012 року.

"Рішення Комісії набирає чинності через 30 днів з дня опублікування цього оголошення”, – наголошується в пуб ... Читать дальше »


1 2 3 ... 10 11 »
Увійти
Пошук
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024