АВТОМАЙСТЕРНЯ RENAULT ГоловнаРеєстраціяВхід Четверг
28.03.2024
14:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії
АВТОНОВИНИ [347]
АВТОПРИГОДИ [81]
АВТОЗАПЧАСТИНИ - БРЕНД [11]
АВТО ЗАКОНОДАВСТВО [105]
АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР [21]
АВТОІСТОРІЯ [7]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




  
Головна » 2012 » Декабрь » 4 » День Пробкостояння
День Пробкостояння

Сьогодні у Києві святкують День Пробкостояння.

У ці години у Київі з надзвичайним успіхом проходить щорічний День Пробкостояння, який за традицією припадає на день, коли випадає перший сніг. Тисячі киян і гостей міста вивели свої автомобілі на дороги столиці, щоб зустріти цей день разом. 

Цей день має свої традиційні розваги і ритуали. Водії розмітають машини з-під снігу, радісно сигналять усім навколо в пробці та з радістю виїжджають на перехрестя на червоний сигнал світлофору, адже головна ідея свята - утримати пробки в столиці як найдовше.

Навіть працівники ДАІ виглядають збудженими і по-святковому вбраними. Зі свіжим рум'янцем на величезних мордяках і святково відполірованими жезлами та кокардами, вони сяють, наче нова копійка.

Василь, водій ДЕУ Ланоса: "Ну як... Якось спеціально не готувався. Ну, хіба кольоса на міняв на зімні. Бо так воно веселіше... Більше шансів, шо не пропущу празніка. І не пропустив. Тільки виїхав, як в свого кєнта Колю... у нього "копєйка" біла, так от Колі в двері влетів на перекрьотскє! Так ми пробку ше зранку создалі - до сіх пор не можуть наз розцепити. І ГАІшнікі нікак не доїдуть бо пробки!"

Старожили кажуть, що це одне з наймасовіших святкувань за останні роки. І не в останню чергу це сталося завдяки Київській міській держадміністрації, яка з року в рік дуже відповідально готується до цього свята.

О. Попов, голова Київміськдержадміністрації: "Ми ще зранку заховали усю техніку, щоб не заважати людям святкувати, де-не-де випустили на шляхи двірників, щоб вони лопатами кидали сніг з тротуарів на проїжджу частину прямо під колеса. Водії не перестають тішитися і сигналити нашим комунальникам. Як завжди місто виявилося готове до такого свята."

То ж, якщо ви ще у офісі чи дома, і у вас є чотириколісний друг, то ви ще встигнете приєднатися до святкувань і випити чарочку-другу з сусідом по пробці на радість засніженим ДАІшникам.

З вами був журналіст Олександр Гальмо, спеціально для програми "Паскуди всі".

http://www.pl.com.ua

Категория: АВТОПРИКОЛИ І ГУМОР | Просмотров: 1247 | Добавил: EndryX | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
Увійти
Пошук
Календар
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів новин
Друзі та партнери
Кинологічний INFO-портал





Все для 
мойки=  





Copyright MyCorp © 2024